PIERŚ GRILLOWANA Z SAŁATKĄ JARZYNOWĄ

2016-02-22 15.41.13

Składniki

podwójna pierś z kurczaka

przyprawa do kurczaka curry

przyprawa uniwersalna opcjonalnie

pieprz cayenne

oliwa z oliwek

Pierś z kurczaka opłukać i osuszyć, przeciąć wzdłuż. Każdy płat mięsa spryskać oliwą i przyprawić odstawić do lodówki na 30 minut. Po tym czasie rozgrzać patelnię grilowaną i grilować kazdy płat z obu stron po 7 minut z każdej strony

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s