ZIELONY KOKTAJL OWOCOWY

2016-03-023

Składniki

  • jabłko
  • dwie garści szpinaku świeżego
  • banan
  • 2 pomarańcze
  • 2 kiwi
  • 1/2 cytryny
  • dwie łyżeczki miodu wielokwiatowego od Miody Wileńskich
  • 100 g wody niegazowanej

Owoce obrać, pkroić na kawałki.

Do blendera włożyć owoce i szpinak zblendować dolewając wodę przez otwór w pokrywie.

2016-03-020

2016-03-021

2016-03-022
2016-03-024

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s