MAKARON DOMOWY

Składniki

jak zrobić idealny rosół klik 

Do naczynia włożyć po kolei składniki i wyrobić 2 minuty/interwał przełożyć na stolnicę zagnieść w jednolitą kulę, podzielić na 3 części jedną rozpłaszczyć na stolnicy pozostałe przykryć ściereczką bawełnianą aby nie wyschło. Rozwałkowac cienko podsypując mąką i zwinąć w rulon, kroimy paski i pociety juz makaron rozłożyć na stolnicy do wysuszenia.

Ja użyłam maszynki do makaronu i ona wałkowała i kroiła makaron 🙂

Advertisements

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s