PSTRĄG TĘCZOWY

2015-12-23 18.17.52

Składniki

  • dwa pstrągi
  • czosnek przeciśniety
  • koper poszatkowany 2 łyżki
  • sól i pieprz do smaku ( użyłam cytrynowego )
  • kilka kropli soku z cytryny
  • dwa plastry cytryny
  • masło miękkie 2 łyżki

Pstrągi opłukać, osuszyć.

Na folii aluminiowej położyć po plasterku cytryny.

Masło, koper, sól i czosnek wymieszać i włożyć do środka pstrąga, pozostawić odrobine masełka, do posmarowania pstrąga. Przed zawinięciem polać sokiem z cytryny, przyprawić pieprzem tak przygotowany zawinąć w folie i piec 20 minut w temp.180 st.

2015-12-23 18.18.08

2015-12-23 18.18.21

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s