KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI

2015-12-08 14.44.03

ciasto naleśnikowe
  • masło 30 g
  • 280 g mąki pszennej Młyn Kopytowa
  • 250 g mleka
  • 250 g wody
  • szczypta soli
  • 2 jajka
  • 20 g oleju

Farsz klik

olej do smażenia,jajko i bułka do obtoczenia

Do naczynia wkładamy masło i podgrzać 2 minuty/60 st/obr 1

Dodac pozostałe składniki wymieszać 20 s /obr 4

Nakładamy farsz na środek zwijamy i obtaczamy w rozbełtanym jajku potem bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

Advertisements

Jedna uwaga do wpisu “KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s