CHLEB ZE SŁONECZNIKIEM

Składniki

Do naczynia wlać wodę, dodać drożdże i podgrzać 2min/37st/obr1

Dodać pozostałe składniki i wyrobić 2minuty/interwał

Foremkę wyłożyć papierem lub spryskać oliwą z oliwek i obsypać otrębami 🙂 wyłożyć ciasto do foremki łyżką zwilżoną w wodzie uformować i przykryć folią spożywczą, odstawić na ok 1 godz do wyrośnięcia, piec w temperaturze 220st-10minut potem 25minut w temp. 200st

Studzimy na kratce

WP_20150325_001WP_20150325_002 WP_20150325_004

Advertisements

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s