SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

 

WP_20150301_003

Składniki

  • ćwiartka kapusty czerwonej

  • ogórek kiszony 1 szt większa

  • koper połowa

  • majonez 3 łyżki

 Z kapusty wykroic głąb, pokroić na kawałki włożyć do naczynia na górę ogórek przekrojony na pół i koper zmiksować 4s/4-5 dodać majonez i wymieszać 20s/wsteczne/obr.2

WP_20150301_002

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s