PIZZA

 WP_20150219_15_48_16_Pro

Składniki

  • 350 g mąki pszennej typ 650 bułkowa Młyn Kopytowa

  • woda 180 g

  • łyżeczka cukru

  • łyżeczka soli

  • czosnek granulowany łyżeczka od Skworcu

  • drożdże świeże 20 g

  • sałatka z kapusty włoskiej z serem Korycińskim i papryka zielona plus dodatkowo pół

  • papryki na górę

  • ser żółty potarty

  • łyzka koncentratu

  • cebulka prażona Skworcu

 

Wykonanie Thermomix
wszystkie składniki włożyc do naczynia i wyrobić ciasto 2min/interwał, wyłożyć na blaszkę uformować i ponakłuwać wwidelcem, posmarować koncentratem wyłożyć surówkę na to paski papryki zielonej i posypać serem startym do wyrośniecia w ciepłe miesce na 15minut. Rozgrzać piekarnik do 180st i pic pizze 20minut z termoobiegiem

WP_20150219_15_48_39_Pro WP_20150219_16_36_50_Pro WP_20150219_16_36_58_Pro WP_20150219_16_37_04_Pro

Advertisements

Jedna uwaga do wpisu “PIZZA

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s