GRILOWANA PIERŚ Z KURCZAKA

WP_20150221_15_15_20_Pro

Składniki

Pierś opłukać i osuszyć, przekroić na pół wykroic kostki, pozbawic błonek, przeciąć wzdłuż, przygotowac marynatę z przypraw i oliwy, wymieszać ponacierać płaty mięsa

WP_20150221_14_44_10_Pro WP_20150221_14_44_15_Pro WP_20150221_14_46_54_Pro

Tak przygotowane mięso położyc na patelni grilowej bez tłuszczu, grilować z obu stron na rumiano 🙂

WP_20150221_14_50_13_Pro WP_20150221_14_51_56_Pro

Rozgrzać piekarnik do 220st na blaszkę wyłożyć papier i wyłożyc na niego frytki rozłożyć na równomiernie na blaszc wstawić do piekarnika rozgrzanego na 3 szynę od dołu i piec 20minut mieszając od czasu do czasu 🙂 Podawać z soem ulubionym u mnie był czosnkowy i ketchup

WP_20150221_15_15_13_Pro

Advertisements

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s