CHLEB TOSTOWY

WP_20150130_018

Składniki

250 g wody letniej

Wszystkie składniki po kolei włożyć do naczynia wyrobić 2min/interwał wyrobione ciasto przełożyc do keksówki wysmarowanej oliwą i włożyć do nagrzanego piekarnika do 100st czas 15minut, pięknie wyrośnięte, delikatnie wyjąć i nagrzać

do 200st piec na drugiej szynie 25minut

5 minut przed końcem spryskać wodą

 

WP_20150130_019

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s