KONKURS WALENTYNKOWY

Kochani 🙂

Bardzo serdecznie chciałabym, wraz z firmą SKWORCU zaprosić was na konkurs związany z Dniem Zakochanych 14.II             

 Ten wielki dzień, dla każdego z nas, zbliża się wielkimi krokami ❤

bądźmy kreatywni, przygotujmy coś wspaniałego

dla naszej ukochanej osoby w pięknej aranżacji 🙂

 

Konkurs trwa od 30 stycznia – 8 lutego

Tematem konkursu jest ” Walentynkowa potrawa „

 

Sponsorem cudownych nagród, jakimi będą bony o wartości 50, 30, 20 zł

do wykorzystania na asortyment w sklepie, jest firma Skworcu

 

Warunki uczestnictwa w konkursie

  • Należy polubić fanpage firmy Skworcu.

  • Polubić post z konkursem udostępnionym na fanpage Kuchniamaryny, w komentarzu wpisać kogo zapraszasz.

  • Udostępnić na swojej osi post z konkursem, przyklejonym na fanpage Kuchniamaryny.

  • Przepis i zdjęcie z ujęciem również aranżacji (nie link do wpisu na blogu) należy przesłać na adres email kuchniamaryny@op.pl z dopiskiem: zezwalam na publikację na blogu.

  • Z nadesłanych przepisów firma Skworcu i ja wybierzemy zwycięzców będą 3 miejsca.

  • Tak więc w rozumieniu 3 nagrody: I MIEJSCE; II MIEJSCE; III MIEJSCE.

  • Wyniki będą podane do 5dni roboczych po zakończeniu konkursu, na fanpage Kuchniamaryny.

  • Finaliści proszeni są o podesłanie na email kuchniamaryny@op.pl adresu (po ogłoszeniu wyników) na który należy wysłać nagrodę.

  • Jeśli nie zgłosicie swoich danych do wysyłki wybierzemy następnych finalistów.

  • Nagrody zostaną wysłane w ciągu 10dni o daty otrzymania danych.

kolacja-walentynkowa_1414937

Advertisements

3 uwagi do wpisu “KONKURS WALENTYNKOWY

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s