ROZKOSZ BEZOWA

2014-12-29 15.45.55

Składniki

Bezy

2014-12-29 15.46.01

 

Śmietankę schłodzoną ubić mikserem, ostrożnie aby nie przebić, bo wyjdzie nam ser…na początki zrobi sie piana podcza subijania jak zacznie gęstnieć dodajemy cukier waniliowy i ubijamy dalej na obrotach 3, kiedy uzyskamy konsystencję śmietany gęstej dodajemy serek i ubijamy jeszcze przez 1minutę.

Bezy skruszyc, polac frużeliną, nałożyć masę ponownie skruszyc bezy, polac frużelinką i na górę masę, można ozdobić malymi bezikami 😉

Smacznego

 

2014-12-29 15.46.23

2014-12-29 15.46.57

2014-12-29 15.46.47

Reklamy

2 uwagi do wpisu “ROZKOSZ BEZOWA

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s