POLEWA LUKROWA

Pierniczki najlepiej lukrować na następny dzień lub tego samego dnia po przestudzeniu

20141125_160534

Składniki

  • szklanka czubata cukru pudru
  • 30 g soku z cytryny/ wody letniej przegotowanej

wszystkie składniki porządnie wymieszać, aż połączą się w jednolitą polewę,

dekorujemy łyżeczką lub szprycą 🙂

Reklamy

2 uwagi do wpisu “POLEWA LUKROWA

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s