JAJKA W SOSIE CURRY

Jak impreza, to musza byc jajuszka..po za śledzikami….

uwielbiamy jajuszka więc moja propozycja jest taka 🙂

Sos Kielecki curry zawdzięcza swój charakterystyczny żółty kolor i kremową konsystencję właśnie tej egzotycznej przyprawie. Doskonale nadaje się do pieczonych mięs, potraw z grilla, dziczyzny, drobiu i sałatek, ale można używać go również jako dodatek do gulaszów mięsnych. Źródło

2014-11-15 17.50.39

Składniki

  • Jajka 7szt
  • sos curry

 

Jajka ugotować na twardo, po przestudzeniu przekroić na pół położyć na ozdobnym półmisku i polać sosikiem 😉

polecam super dodatek

2014-11-15 17.49.50 2014-11-15 17.49.57 2014-11-15 17.51.10

Reklamy

3 uwagi do wpisu “JAJKA W SOSIE CURRY

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s