SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

Kochani zachęcam do zakupu tego i innych produktów firmy Zielony Nurt, firma specjalizuje się w głównej mierze tłoczeniem oleju na zimno z roślin oleistych i zielarskich zawierających Niezbędne Nienasycone Kwasy Tłuszczowe (NNKT) omega 3 oraz omega 6 i 9. Nasze oleje należą do kategorii Olejów Dziewiczych ,,Extra Virgin Oils” co w praktyce oznacza, że po wytłoczeniu mają taki sam skład biochemiczny jaki znajduje się w nasionach roślin oleistych, oprócz tego w sprzedaży posiadamy także pestki, nasiona i zioła roślin leczniczych. Źródło

Olej słonecznikowy pozyskujemy z najwyższej jakości ziaren słonecznika tłoczonych na zimno. Unikalna technologia zachowuje w pełni walory smakowe oraz zdrowotne naszego oleju. Charakteryzuje go bogactwo kwasów wielonienasyconych oraz witaminy E, które w dużej mierze są odpowiedzialne za obniżenie poziomu cholesterolu oraz wspomaganie i stymulowanie naszego układu odpornościowego. Olej słonecznikowy ma także szerokie zastosowanie w kosmetyce, stosowany na skórze ogranicza powstawanie zmarszczek oraz utrzymuje nawilżanie skóry.
Należy stosować go na zimno jako dodatek do surówek , oraz potraw duszonych i gotowanych. Nie należy go podgrzewać do temperatury 100 stopni.
Bez dodatku konserwantów. Trzymać w chłodnym miejscu z dala od źródeł światła.

2014-09-24 13.19.25

Składniki

  • kapusta kiszona z marchewką 250g
  • pieprz świeżo zmielony do smaku
  • cukier 1/2 łyżeczki
  • cebula mała poszatkowana drobno
  • olej ze słonecznika 4 łyżki

Kapustę poszatkować dodać cebulkę, pieprz pozostałe składniki i dobrze wymieszać

podawać bezpośrednio po zrobieniu lub po schłodzeniu

Kontakt z firmą  607 133 470

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s