SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

2014-09-15 15.24.23

Składniki

  • 1/2 pęczku koperku świeżego
  • 430g kapusty białej pokrojonej na kawałki
  • 15g cukru
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 2 łyżki oliwy
  • 10g soku z cytryny

dwie łyżeczki sosu winegret (domowy robiony)

Do naczynia włozyć po kolei składniki według opisu, rozdrobnić 15s/4 pomocna może byc kopystka

dodać sos winegret wymieszać 20s/wsteczne/3

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s