PASTA RYBNA

 

Uwielbiam makrelę wędzoną…a wy?

zawiera kwasy Omega…kwasy tłuszczowe niezbędne do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu

2014-09-08 17.56.46

Składniki

  • makrela wędzona dwie sztuki
  • jajka 4szt
  • majonez 5łyżek
  • ogórek kiszony 1/2
  • pieprz biały 1/2 łyżeczki
  • cebula
  • ser żółty potarty 1/2 kostki (ok 100g)

Do naczynia włożyć cebulę przekrojoną na pół rozdrobnić 3s/3

przełożyć do innego naczynia, ogórek kiszony poszatkować 2s/3

włożyć makrelę obraną z większych ości, zmiksować 10s/8

dodac cebulę i pozostałe składniki wymieszać 20s/wsteczne/2

Advertisements

2 uwagi do wpisu “PASTA RYBNA

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s