OGÓRKI KISZONE

2014-07-16 17.55.53

Składniki

  • ogórki gruntowe po 5szt na słoik
  • czosnek 1 główka
  • korzeń chrzanu
  • koper(parasole)

woda letnia

sól łyżka czubata

Wodę zagotować przestudzić rozpuscić w niej sól, odstwić, ogórki wyszorować uważać aby nie uszkodzić skóry, układać z ogonkami do góry, czosnek i kawałek chrzanu.

Zalać wodą zakręcić

Reklamy

2 uwagi do wpisu “OGÓRKI KISZONE

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s