BOTWINKA

Składniki

  • kiść botwinki
  • kość na wywar
  • śmietana do zabielenia
  • ziemniaki 5szt

Postawic na wywar,woda i kość kawalek marchwi,gotowac 40min,
wyjąc kość,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki,wrzucic botwinke pokrojona razem z łodygami i liścmi i gotowac do miękkości doprawic przyprawa uniwersalną,pieprz opcjonalnie,zabielić
Advertisements

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s