OSEŁKA CZOSNKOWA

  • ząbek czosnku
  • śmietanka 30%

Na wirujące ostrza wrzucic czosnek rozdrobnić 2s/obr8

Do naczynia na ostrza zakładamy motylek,ustawiamy 4min/obr4,

gdy usłyszymy specyficzny odgłos tzn że serwatka się oddzieliła,

sprawdzic konsystencję,jeśli chcemy bardziej ubite to powtórzyć czynność,

do sitka przelać masło,odcisnąć i zlac zimną wodą odcedzic i gotowe

można przełozyć do pojemnika na masło i do lodówki

Advertisements

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s