JAJKA FASZEROWANE SARDYNKAMI

  • 5 jajek
  • puszka sardynek w oliwie
  • sól
  • pieprz 
  • łyzka gęstej kwaśnej śmietany
  • koper poszatkowany
jajka ugotowane na twardo,
obrane,przekrojone na pół
żółtka i sardynki ucieramy na jednolity krem,
dodac śmietanę utrzec chwilkę 
doprawić do smaku 
masę przełożyć do fartucha i wyciskać 
posypać koperkiem

Wielkanocne Smaki - edycja IVJajka na Wielkanoc

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s