MASŁO OSEŁKOWE

  • śmietanka 30%  330ml 2szt (najlepsza tesco-czerwona)

Do naczynia na ostrza zakładamy motylek,ustawiamy 4min/obr4,
gdy usłyszymy specyficzny odgłos tzn że serwatka się oddzieliła,sprawdzic konsystencję,jeśli chcemy bardziej ubite to powtórzyć czynnoś,włożyć koszyczek odlać do słoiczka,masło przerzucić do koszyczka odcisnąć i zlac zimną wodą odcedzic i gotowe można przełozyć do pojemnika na masło i do lodówki

Domowy Wyrób

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s