RYBKA GRILOWANA

  • 3 płaty ryby panga
  • przyprawa do ryb opcjonalnie
  • pieprz,przyprawa uniwersalna
  • jajko
Płat ryby osuszyć ręcznikiem jednorazowym,
przekroic na pół włożyc rybę do rozbełtanego jajka z przyprawami,
pozostawićw misce pod przykryciem (folią spożywczą)2 godz.
Po tym czasie odsączyc rybę i położyć na rozgrzaną patelnię grilową bez oleju,
grilować z obu stron.
Podawać z surowką z kapusty kiszonej

Zdrowy tryb życia

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s