PODUDZIA PIKANTNE

  • 8szt podudzi z kurczaka
obrać ze skóry i błonek,opłukać,osuszyć 
przyprawić: 
  • vegeta,
  • sól ziołowa,
  • przyprawa do kurczaka pikantna,
  • odrobina curry
włożyc do worka i zapiąć spinką.
Włożyć do piekarnika 200st na sam dól i zapiekac bez przykrycia,przez 60min,później można rozciąć worek i przez 10 min zapiekać uchylony aby skórka była spieczona.
smacznego 🙂

Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s