ZUPA PIECZARKOWA

rosół z niedzieli, woda filtrowana do dolania
  • przyprawa uniwersalna
  • pieprz do smaku
  • pieczarki 250 g
  • ziemniaki 4szt większe
  • łazanki opcjonalnie
  • śmietana 18% do zupy
  • magi do smaku
Zagotować wodę razem z rosołem,wrzucić pieczarki pokrojone,i gotowac do miękkości,pokroic ziemniaki w kostkę dodać do wywaru gotować do miekkości ziemniaków,przed końcem wrzucić łazanki,zagotować,zabielić śmietaną
Reklamy

Zostaw po sobie ślad :)

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s